MI IS A TECHNISTONE

 

A Technistone® egy magas minőségű kvarc felület, mely ötvözi a természetes alapanyagokat (kvarc) élvonalbeli keverési és préstechnológiával. Egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, a Technistone minden modern háztartás igényeinek megfelel. A Technistone préselt lapokból áll, amelyeket később a szükséges termékekké dolgozzák fel. Széleskörű alkalmazásra használható, bel- és kültéren, valamint kereskedelmi tereknél is.

A TechniStone®-t magas minőségű természetes alapanyagok (kvarc és gránit), tükör- és üvegtörmelék, valamint kis mennyiségű színpigment alkotja. Mindezeket minőségi poliésztergyantával keverik össze, és kiemelkedően tartós lapokká dolgozzák. A gondosan válogatott alapanyagoknak és a Breton gyártási technológiának köszönhetően a TechniStone® kiváló tulajdonságokkal rendelkezik: elsősorban magas szilárdsággal és kivételes kompaktsággal. Vásárlóink elsősorban a könnyű ápolást, a nem porózus és fokozottan antibakteriális felületet, valamint a fokozott karcállóságot értékelik. A színek és minták széles skálájának köszönhetően a műkövet sokféleképpen társíthatjuk a belső terek más elemeivel.

A TechniStone® anyag előnyei

Egyszerűen karbantartható és tisztítható, Közvetlenül érintkezhet élelmiszerekkel, Kvarcból és más természetes anyagokból készült, Hosszú élettartamú, Magas a karcállósága, Kiemelkedően foltálló és ellenáll a természetes folyadékoknak

Táblaméretek:
Jumbo 155: 318.5 cm × 155 cm
Jumbo 160: 320 cm × 160 cm
Jumbo 165: 330 cm × 165 cm

A TechniStone® jótállása:
A Technistone, s.r.o. 10 év jótállást nyújt a beltéri használatra szánt lapokra.
A garanciát a TechniStone® terméknek a vállalat weboldalán történő regisztrálásával kell aktiválni, és a garancia a terméknek a lakótér belsejében történő beépítésének napján kezdődik.
A regisztrációt a termék beépítését követő 30 napon belül kell elvégezni.

Ezt a garanciát a Technistone, s.r.o. csak a lakótér belsejében, azaz beltéri használatra beépített munkalapokra nyújtja, a kültéri helyiségekben beépített munkalapokra nem.

TECHNISTONE® színek

TECHNISTONE® SLAB színek